Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Kryssning SeaDream Yacht Club

Portofino-X3.jpg

Kryssning med SeaDream Yacht Club med max 112 gäster, hur härligt låter inte det? Som att  prova på känslan av att kryssa med egen yacht. 

Nyckelordet här är valfrihet! Allt utgår från det personliga valet och det goda livet. Det här är helt enkelt världens mest bekväma kryssning till små vackra atoller och de mest pittoreska och spännande hamnarna. Du upplever vad de stora fartygens passagerare bara kan drömma om. Prova på en vecka i välförtjänt lyx i det azurblå Medelhavet i sommar med spännande strandhugg.

Maten ombord på SeaDream Yacht Club  är ett kapitel för sig. Inget krut sparas på att varje gäst ska få precis det han eller hon önskar sig – det säger en hel del om servicen! Baren är välförsedd och allt ingår i priset; det här är all inclusive i absolut toppform. Poolen ombord är skön att simma i för en lat dag på däck. Annars passar  du på att ta en cykeltur med en av SeaDreams mountainbikes som du självklart lånar när du vill.

Vinkryssningar på SeaDream Yacht Club
Följ med på en kort- eller en veckorkryssning och välj den där ditt favoritvin finns representerat.  Både på kryssningar vintertid i Västindien och på kryssningar i Medelhavet sommartid har SeaDream Yacht Club plockat ut några som gjorts till vinkryssningar. Här möter du de stora vinpersonligheterna som bjuder på vinprovning ombord och det dukas upp i matsalen till festliga middagar med viner utvalda till varje rätt.  Några av världens stora vinpersonligheter kommer med och kryssar och i bagaget har de burit med en samling rara buteljer som är till för att delas med gästerna ombord. Dessa vinkryssningar är synnerligen populära så var i god tid med att boka genom oss på Stureplans Resor.

Avreseort:                                 
Avresedatum:                        
Antal resenärer:                     
Namn:                                     
Email:                                      
Telefon:                                   
                                                     

No Flash or JavaScript
 
','wmode':'transparent'}); /* ]]> */
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia