Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Lediga tjänster

AdobeStock_60595305_SV.jpg

Stureplans Resor växer och söker affärsreseproducenter och projektledare

Vi har valt att handplocka branschens mest erfarna medarbetare för att kunna tillgodose våra kunders behov av både enkla och komplicerade resemönster. Vi tror på enkelhet för våra kunder och för oss innebär det att våra kunder kan boka sitt enkla resande själva i vårt självbokningssystem och samtidigt ha tillgång till personlig service dygnet runt.  Vår kärnverksamhet består av att leverera resor och tillhörande logistiklösningar och via vårt partnernätverk Egencia kan vi leverera bra leverantörsavtal och konkurrenskraftiga priser till våra kunder.

Att vi har blivit ramavtalsleverantör är ingen slump utan en effekt av vårt hårda arbete och dedikation på att utveckla vårt företag till en modern digital resebyrå som matchar kundernas höga krav år 2018.

Vill du bli en av oss?
Vi söker just nu både affärsreseproducenter och projektledare,Ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team och följa med på vår framgångsresa!

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan till vår VD Tarja,  tarja@stureplans.se eller vid frågor kring tjänsten ring Tarja på: 0707-366 518. Ansökningar hanteras omgående och urvalsprocessen kommer att inledas omgående med fortlöpande intervjuer.

Vill du vara med att utveckla Stureplans Resor och skapa givande och attraktiva arrangemang, då är det här jobbet för dig!

Vi ser fram emot din ansökan!


 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia