Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Lediga tjänster

AdobeStock_60595305_SV.jpg

Stureplans Resor växer och söker en säljare
Stureplans Resor är en privatägd resebyrå i Ritchie Travel Group. Vi är partners till Egencia sedan 2012 och har bedrivit vår verksamhet sedan 1980. Idag har vi en omsättning på 75MSEK. Vi finns centralt beläget på Riddargatan vid Stureplan och är 12 erfarna medarbetare.
Vi strävar efter att ge våra kunder mycket hög service och affärsnytta i en smakfull kombination. Vi satsar på såväl personlig service som onlinelösningar. Nu söker vi ytterligare en nyckelperson som har i uppdrag att utveckla våra affärer på grupp, event & konferensavdelning.

Säljare med ansvar för Stockholmsregionen
Om du brinner för företagsförsäljning, vill bli framgångsrik, har lätt att få kontakt med människor, trivs med att arbeta med den senaste reseteknologin och vill samarbeta med kompetenta människor finns det ingen anledning att vänta med att söka tjänsten som säljare på Stureplans Resor.

Stureplans Resor är resebyrån för resenärer som vill ha tillgång till innovativa tekniska lösningar i en kombination av mycket hög kvalitet på personlig service. 

En framgångsrik säljare:
I rollen som säljare kommer du att jobba mot uppställda försäljningsmål och framför allt genom uppsökande försäljning mot nya kunder och med ett nära samarbete med vår försäljningschef Mats Vahlsten. Arbetet är mycket självständigt och du ansvarar för din egen budget, aktivitetsplan och kundstock.

Dina kunder finns i hela Stockholmsregionen och ditt ansvarsområde innebär att du utvecklar vår nykundsförsäljning. Vi strävar efter kvalitativa och långa kundrelationer och du kommer ha ett mycket nära samarbete med våra team som  arbetar med affärsresor samt grupp, event & konferens. 

Dina dagar kommer att innehålla både traditionellt arbete med ringlistor men även sociala medier såsom t.ex. Linkedin för att bearbeta företagskunder. De kunder som du ska bearbeta är reseintensiva branscher såsom bank/finans/revison/försäkring m.m.  I rollen som säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla nya affärer.

Ditt ansvarsområde är nykundsförsäljning mot företagsmarknaden och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder, både online & off-line. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är;

  • - Telefonförsäljning
  • - Digitala medier för bearbetning av företagskunder
  • - Uppdatering av vår hemsida för våra affärsresenärer
  • - Prospektering/Leadshantering
  • - Officepaketet för bearbetning/uppföljning samt presentationer
  • - Ställa ut på Mässor och Events
  • - Hålla försäljningspresentationer
  • - Nyhetsbrev för affärsresor

 
Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus.
Vi söker dig som har något års erfarenhet av försäljning mot företag.

Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska såväl skriftligen som muntligen.

Som person är du driven, kreativ, lyhörd och har goda ledaregenskaper. Du är duktig på att koordinera, noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och kunna se affärerna. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Sveriges mest framgångsrika resebyrå.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö!

Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Lön enligt överenskommelse men baserad på en grundlön och en rörlig del.

Har du några frågor kring tjänsten kontakta mats.vahlsten@stureplans.se. eller ring på 08-665 10 00

Välkommen med din ansökan!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia