Loiredalen

Loire_Sancerre.jpg

Varmt välkomna med på årets resa till Loiredalen i oktober.

 Resan har ett fint sammansatt program och är späckad med upplevelser tillsammans.

 Studera programmet och se våra kommande besök och gemensamma måltider. För er som särskilt önskar planerar vi ett Paris-paket om 2–3 nätter efter det gemensamma programmets avslutning.

I programmet har vi inkluderat luncher och middagar dagligen. Till välkomst- och avskedsmiddagen ingår viner som väljs särskilt till maten.

Under flera av lunchbesöken ingår även vinpaket.

Vi har valt att samarbeta med Stureplans Resor på Riddargatan 7A i Stockholm . De fakturerar er direkt och det går naturligtvis att betala med kort.

Stureplans Resor har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet och följer den svenska paketreselagen. Kontaktperson hos Stureplans Resor är Lotta Kronstam som har mobil 0733–545 545 och e-post lotta@stureplans.se Det går bra att skicka meddelande och frågor till henne av reseteknisk art!

Var noga också med att uppge ev. allergier eller om särskild mat önskas.  Ombord på flygbolaget SAS ingår inte några måltider men de går bra att köpa mat och dryck från serveringsvagnen.

Britt och jag hoppas att ni följer med i höst och att vi får helt fantastiska dagar tillsammans! Anmäl er nu bums eftersom antalet platser är begränsat.

Varma hälsningar från Janåke

 

Evenemangsinfo

Datum och tid:
06 okt, 2019 - 12 okt, 2019

Plats:
Loiredalen, Frankrike,

Sista anmälningsdag:
28 jun, 2019