Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57
»

Pressmeddelande: Stureplans Resor gör Sveriges första Poddresa!

iStock_000041904654_XXXLarge.jpg

2016-06-30. Pressmeddelande: Stureplans Affärsresebyrå gör Sveriges första poddresa!

Vi på Stureplans Affärsresebyrå utökar vårt sortiment med poddresor. Unika resor där poddprofiler reser tillsammans med sina lyssnare och innehållet skapas baserat på en podcast. Först ut är Adam och Kompani-podden med Adam Alsing, Daniel Breitholtz och Vanessa Falk.

Bakom alla nyheter döljer sig en historia. Allt började en ovanligt varm sommar vilket brukar innebära att det blir tyst och tomt på kontoret. Hela Sverige var på stranden och vår sociala närvaro var lika givande som att stirra in i en vägg. Av en slump dök Adam och Kompani upp i hörlurarna. Adam Alsings röst blev både en kollega, trots hans ringa kunskaper om resebokningar, och en lunch-kompis, vilket ledde till oanade konsekvenser för plånboken. Så efter halva sommaren hade vi inte längre råd att endast lyssna på Adam och kompani utan fick utvidga vårt poddlyssnande. Så började resan till att vi upptäckte och utvecklade ett stort intresse för en mängd podcasts.

Idag är vi podfantaster med bred kunskap och ett brinnande intresse för podcasten som fenomen och som marknadsplattform. Vi tillhör både de1,9 miljoner svenskar som lyssnar på podcasts regelbundet och de 95 % som lyssnar i våra mobiltelefoner. Vi anser att en av podcastens styrkor är dess flexibilitet och tillgänglighet, vem som helst kan lyssna var som helst och när som helst. Svagheten är att lyssnandet sker i ensamhet.. Vi ser ett behov av interaktion, konversation och möte mellan poddprofiler och poddlyssnare. Och det är där vi ser en lösning: Poddresor. En unik möjlighet för poddprofiler och poddlyssnare att möta varandra.

Vi har i dagsläget färdiga poddresekoncept för Sveriges mest populära poddar och vi ser fram emot att utveckla dem tillsammans med Sveriges poddelit. För mer information eller för att ta del av det poddreseförslag vi har för just din podcast kontakta vår podd-projektledare:

Sandra Lemoine, podd-projektledare
sandra@stureplans.se
0707-727254

Tarja Widell, VD
tarja@stureplans.se
0707-36 65 18

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia