Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Vårt bästa Sydafrika

Sydafrika.jpg

Resa till Sydafrika - Om det är din första resa till Sydafrika så erbjuder vi ett ”best of” från ca 50 000 kr per person!

Med närhet till Kapstaden så föreslår vi att du bor i charmiga Camps Bay. Här bor du ovanför havet endast 10 minuters bil- eller taxiresa från citypulsen.  Waterfront och Taffelberget är bara två av många attraktioner som gör att du vill tillbringa en del tid i Kapstaden, som också är startpunkt för en båtutflykt till Nelson Mandelas fängelseö, Robben Island.

Bege dig sedan till Vindalarna för mat- och vinupplevelser. Att bo här i lilla småskaliga Franschoek blir ett minne för livet. Åk det berömda lilla ”vintåget” och varför inte boka bord på välkända ”the Tasting-room ” Härifrån fortsätter du in på början till ”the Garden route” med bil till Knysta och storslagna naturäventyr. Här längs kusten kan du ägna dig åt cykling, segling, vandring, besöka naturparker eller golfa på välkända Simola eller Pezula. Kanske vill ni bara lata er vid havet och njuta av färska ostron på en mysig strandrestaurang. Upplevelsen  av goda viner och härlig mat (till bra priser) i kombination är någonting Sydafrika är världskänt för.

Nu går färden vidare till Port Elizabeth och till det som många anser är höjdpunkten på resan.  Nu är det dags för Safari på Kariega Game Reserve. Här väntar ett  lyxigt safaritält på Settlers Drift med utsikt över hela dalen.

Det är såhär din drömresa till Sydafrika kommer att se ut.  Eller inte? Vi har flexibiliteten att anpassa den exakt till dina egna idéer och önskemål!

Tveka inte att höra av dig till oss Rese-PT's  på Stureplans Resor, vi har många kort i rockärmen!

Gör din reseförfrågan nedan eller maila oss på privatresor@stureplans.se eller ring på 08 - 100 200

Avreseort:                                        
Avresedatum:                                  
Hemresesatum:                              
Antal resenärer:                              
Namn:                                               
Email:                                                
Telefon:                                              
                                                                          


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia