Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Resetjänster

Resetjänster

ProfilerProfiler - All relevant information sparad på ett ställe så att resnären slipper uppge den vid varje bokning
 

Vi upprättar profiler både för företaget och för samtliga resenärer. Profilerna innehåller resepolicy och andra styrande dokument, avtalspriser, obligatorisk information samt personunika önskemål och information.  Profilerna går att se samt ändra/uppdatera i vårt självbokningssystem och ändringen följer då med in i samtliga boknings och ekonomisystem. Därmed är det enkelt för våra resenärer att se vilken information vi har i deras profiler samt uppdatera eventuell ny information och då vara säker på att den följer med hela vägen. 

Exempel på information som kan finnas med i profilerna är kostnadsställe, resekonto/kreditkortsnummer önskemål om platsreservation, bonuskortnummer m.m

Dokumenthantering
Våra bokningsbekräftelser levereras alltid efter vår gemensamt överenskomna servicegaranti, oftast i samband med genomförd bokning. Bokningsbekräftelserna innehåller en detaljerad resplan, pris, bokningsregler och övrig relevant information efter vår överenskomna servicegaranti.

Vi erbjuder elektroniska betalrutiner med elektroniska fakturor och följesedlar som skickas via mail. Beroende på kundens behov och önskemål kan fakturorna och följesedlarna gå direkt till resenären och/eller resebeställaren. Faktureringen kan anpassas till samtliga av dagens resekonton.

24-timmarsservice
Vår 24-timmarsservice har alltid öppet utöver våra ordinarie öppettider, 24 timmar om dygnet. De har fullständig tillgång till samtliga profiler och kan där med hålla samma höga service som under ordinarie öppettider. Via vår jourservice får ni tillgång till hela vårt kompletta serviceutbud och kan boka, avboka, omboka samtliga av våra produkter/tjänster. 24-timmarssupport  är tillgänglig på svenska och/eller engelska.

Funktion för ej utnyttjade e-biljetter
Vi erbjuder en tjänst där vi bevakar era eventuellt outnyttjade biljetter så att vi kan återbetala dem och pengarna kommer ert företag till godo.

Färdhandlingar
Samtliga av våra färdhandlingar, med undantag från vissa utrikes tågbiljetter, kan skickas elektroniskt via email. Vissa färdhandlingar kan skickas via sms och flyttas över i vår smartphone applikation där de är tillgängliga både offline och online. För våra kunder som har resekonto kan vi erbjuda e-voucher. Det innebär att vouchern skickas direkt till hotellet och debiteras resekontot.

Relevant reseinformation
Vi ger alltid våra resenärer relevant information som kan påverka resandet, detta kan t.ex gälla strejker, information från UD och likanande. 

Pass och visum-information
Vi informerar om relevanta pass och visumregler vid bokning av resor.

Vaccinationsinformation
Vi informerar om relevant vaccinationsinformation vid bokning av resor.

Spårningssystem
När det uppstår en kris under resandet så vet vi hur viktigt det är att vi snabbt och enkelt kan erbjuda stöd i denna situation. Vi erbjuder tjänsten Travel Tracker som innebär att vi snabbt får fram information om var era resernärer befinner sig och sedan hjälper vi dem att på bästa möjliga och säkra sätt ta sig hem igen. 

Ladda ner vårt produktblad här

Travel Management
Vi hjälper er att ta fram en reseprocess som är unikt anpassad till er verksamhet och era behov. Vi tar fram skräddarsydda processer som förenklar ert bokningsförfarande, resande och tillhörande ekonomihantering. Vår travel management-tjänst omfattar även möten, utbildningar, workshops, uppföljningar, demonstrationer, seminariedagar m.m. För denna tjänst betalar ni per påbörjad timme.

Statistik
För att uppnå en hög effektivitet av reseprocessen, kostnader och avtal krävs kontinuerlig uppföljning. Statistik och analys ger oss möjlighet att säkra att ditt företag har rätt leverantörsavtal och får rätt priser. Statistik levereras enligt vår gemensamt överenskomna servicegaranti. Vanligt förekommande statistik

 - Omsättningsstatistik per koncern/avdelning/kostnadsställe
- Produktstatistik
- Hotellstatistik
- Destinationsstatistik
- Resenärsstatistik

Resekonto
Vi erbjuder marknadens alla resekontolösningar. Vi rekommenderar våra kunder att använda sig av ett resekonto för att därmed kunna samla alla sina reserelaterade kostnader på ett och samma ställe. För dig som kund är fördelarna med resekonto b.la:

 - Förbättrat kassaflöde
- Förlängd räntefri kredit
- Reseförsäkringar
- Alla reserelaterade kostnader samlade, ett resekonto, en faktura
- Återbetalning vid flygbolagskonkurser
- Tillgång till flygbolagslounger
- Resekontot anpassat efter era behov
- Individuella betalkort vars kostnader debiteras resekontot
- Automatiseringar som elektroniska fakturor, reseräkningshantering och automatkontering kan kopplas på ert resekonto.
- Vi erbjuder ett flertal olika resekonton med förmåner och villkorPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia