Boka online
Affärsresor: 08-665 10 00
Gruppresor: 08-661 58 00
Privatresor: 08- 100 200
Jour: 08-665 07 57

Marknadsledande teknik

Teknik in his office touching digital screens and softwares

AeTM – Självbokningssystem
Via vårt självbokningssystem, som är ett av världens största, kan våra resenärer boka flyg, hotell och marktransport själva dygnet runt.

Som resebeställare kan man beställa resor för upp till 9 medarbetare åt gången. Betalningen kopplas mot eventuellt resekonto, vårt system är anpassat till alla typer av resekonto. De kan även administrera sina egna profiler, lägga in önskemål om sin reselogistik, lägga till bonuskortnummer osv.

Vill man miljökompensera sina resor är det enkelt att göra i självbokningssystemet.

Läs mer ochh ladda ner vår manual för Resebeställlare här

Läs mer och ladda ner vår manual för Resenärer här

GDS - Amadeus
Alla IATA byråer arbetar genom en GDS (Global Distrubution System) detta är plattformen där alla leverantörer, flygbolag, hotell, marktransport osv lastar sina priser och platstillgångar. Vi har valt att arbeta med den GDS som är störst på den skandinaviska marknaden Amadeus.

Via vårt bokningssystem Amadeus, bokar och bekräftar vi alla typer av biljetter både inom Sverige, inom Europa och i övriga världen.

Linkon
Via SJ´s tågbokningssystem Linkon bokar vi alla typer av tågbiljetter både inrikes och utrikes.

Smartphone applikation
Vi har 2 smartphone applikationer, i den ena kan man söka upp sina resor via bokningsnummer och bland annat checka in på sitt flyg.

Den andra är kopplad till vårt självbokningssystem, så alla bokningar som görs i onlinebokningssytemet visas i appen. Man kan även göra bokningar direkt i appen. Via vår tilläggstjänst kan bokningar som görs över telefon och/eller mail också importeras i appen.

Läs mer och ladda ner vår manual här

Portaler
Vi har möjlighet att skapa individuellt anpassade portaler för våra kunder. Funktioner som kan finnas där är exempelvis att du kan logga in i vårt självbokningssystem, anmälningsverktyg för grupp, event och konferensverksamhet, relevanta nyheter från underleverantörer m.m.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste nyheterna
Stureplans Resor är partner till Egencia